Kære medlemmer i Holbæk Padel Klub.

Holbæk Padel Klub har fået nye padel baner (7 og 8 ) og rigtigt mange af jer har allerede været ude og prøve dem. Alle har fundet både baner og belysning helt i top. I har også bemærket den nye græstype vi spiller på. Det bedste af det bedste og det samme de spiller på i World Padel Touren. Det er også dette tæppe de (gamle) baner vil få på til foråret. Alle baner får ens underlag.

Vigtigt Vigtigt Vigtigt. Da vi alle ønsker at passe på vores nye padel baner, må der ikke spilles på de nye baner hvis der er sne eller is på dem. Sne og is må heller ikke fjernes med diverse redskaber, da de frosne kunstige græsstrå bliver revet af når sne og frost fjernes. Et andet problem, der kan opstå når sneen fjernes er, at kost og sneskovl kan trække i græstæppet og forårsage at linjerne trækkes skæve. De kan IKKE rettes ud igen senere.

Derimod må der spilles lige så meget man lyster og finder det forsvarligt til, på bane 6. Den bliver møg glat så pas nu på jer selv og hinanden. Hvis abstinenserne bliver for store, og det er helt umuligt at komme til at spille på banerne, så gå ind på vores hjemmeside hspk.dk og benyt jer af tilbuddet fra padel fun4all i Kalundborg.

Benyt da lige lejligheden til at se et par fra Holbæk Padel Klub bestyrelse blive interviewet på TV Øst – fra den gang vi godt måtte fjerne sne…

Holbæk Padel Klub nye padel baner. Flot ser det ud når de er helt nye.

Rigtig god fornøjelse.

Rigtig glædelig jul og må i alle få et brag af et godt nytår.

Vi glæder os til at se jer alle i det nye år.