HOLBÆK PADEL KLUB

Padel er en af verdens hurtigst voksende sport, og nu kommer den også kommet til Holbæk. Det er en blanding af tennis og spuash, der spilles af 4 personer på en bane indrammet af glas og trådhegn. Padel er for alle aldre, køn og vægtklasser. Nemt at lære, svært at mestre #Padelforalle. Du kan læse meget mere om padel sporten og reglerne her: Om Padel spillet!

Holbæk Padel Klub er etableret i 2018 og indtil for nylig har vi spillet på to udendørsbaner. Nu har vi fået én mere og kan tilbyde 3 supergode udendørsbaner.

Medlemskab er rigtigt billigt – formentlig et af de billigste, der findes i Danmark. I 2022 betaler du kr. 500,- for hele året, og så kan du booke baner alt det du vil (dog max. 4 timer ad gangen). Der er endnu ikke indendørs baner, men vi spiller året rundt, bortset fra når der er sne og/eller frost på banerne.

Som medlem af Holbæk Padel Klub har du naturligvis adgang til toilet- og omklædningsfaciliteter i Holbæk Sportsby, og her kan du også slappe af efter kampen med en kop kaffe eller noget koldt fra Sportsbyens kantine.

Holbæk Padel Klub i solnedgang