Padel træning for unge mellem 12-17 år.

I Holbæk Padel Klub vil vi gerne fornemme interessen for padeltræning til vores unge medlemmer mellem 12 og 17 år. Vi vil tilbyde et par træningsdage her før jul, og så er det vores ambition at genoptage træningen igen i det nye år.

Vi har oprettet 2 begivenheder på facebook.

Begivenhed 1: Mandag 28. november 2022 kl. 16-17 (max. 6 deltagere)

Begivenhed 2: Mandag 28. november 2022 kl. 17-18 (max. 6 deltagere)

Padel træning unge

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at komme og deltage i træningen. Vi starter med at gennemgå reglerne og øver de basale slag. Mere erfarne spillere skal også bare melde sig til. Vi forsøger at differentiere træningen, så alle får noget ud af det.

Vi har bolde og bat, så alt du skal gøre er at møde op i træningstøj og godt humør.

Du behøver ikke være medlem i Holbæk Padel Klub for at komme og deltage i træningen. Måske bliver du bidt af det, og så er det bare at melde sig ind i klubben. Husk på, at det koster kun 50 kroner for et medlemskab i et helt kalenderår. De første gange vi afvikler ungdomstræning, vil det være gratis.

Det er vores håb at kunne skabe nogle nye fællesskaber blandt jer unge spillere. Vi ved, at der allerede er messengergrupper hos nogle af jer, men vi vil gerne udbrede fællesskabet til flere og gøre det nemt at finde med- og modspillere på ens egen alder og niveau.

Spred rygtet om denne mulighed til alle de unge mennesker der kunne være interesseret. Det er nok ikke alle de unge der er på facebook, så det er OK at man tilmelder sig i én af sine forældres navne på begivenheden.

Holbæk Padel Klub

#Padelforalle