Holbæk Padel Klub introducerer en af verdens hurtigst voksende sportsgrene – Padel. Det er en blanding af tennis og squash, og den spilles af 4 personer. Holbæk Padel Klub er etableret i 2018 og indtil for nylig har vi spillet på to udendørsbaner. Nu har vi fået én mere og kan tilbyde 3 supergode udendørsbaner. FIND OS på GOOGLE MAPS.

Medlemskab er rigtigt billigt – formentlig et af de billigste, der findes i Danmark. I 2022 betaler du kr. 500,- for hele året, og så kan du booke baner alt det du vil (dog max. 4 timer ad gangen). Der er endnu ikke indendørs baner, men vi spiller året rundt, bortset fra når der er sne og/eller frost på banerne.

Som medlem af Holbæk Padel Klub har du naturligvis adgang til toilet- og omklædningsfaciliteter i Holbæk Sportsby, og her kan du også slappe af efter kampen med en kop kaffe eller noget koldt fra Sportsbyens kantine.

Holbæk Sportsby Padel Klub anlæg - med kig til både padel og tennis baner.
Holbæk Padel Klub deler anlæg med Holbæk Tennis og Padel Klub

Holbæk Padel Klub spiller også med i forskellige turneringer. I 2022 har vi fire hold i Lunar Ligaen – HPK 1 spiller i 3. division, HPK 2 spiller i Serie 1, HPK 3 spiller i Serie 2 og endelig har vi et kvindehold (HPK 4), der spiller i Serie Q 1.

HPK 1: https://rankedin.com/en/teamleague/pool?poolId=1404
HPK 2: https://rankedin.com/en/teamleague/pool?poolId=1409
HPK 3: https://rankedin.com/en/teamleague/pool?poolId=1434
HPK 4: https://rankedin.com/en/teamleague/pool?poolId=1585

HPK 2 og 3 vandt deres rækker, HPK 1 blev nr. 3 og HPK 4 sluttede på en 2. plads.