Det blev en fantastisk dag

Lørdag d. 24. september havde klubben sat os alle i stævne til “sociale klubmesterskaber”; en turnering, hvor det både handler om at vinde, men bestemt også om bare at være med og lære hinanden bedre at kende. Mesterskaberne var inddelt i to grupper: Begynder/let øvet (<3.25) og Øvet (>3.25). Efter lodtrækning om hvem der skulle danne par, var hver gruppe inddelt i to puljer med hver 7-8 par – og så var det bare at gå i gang med par-americano, hvor der skulle spilles 25 point pr. kamp. Og der blev gået til den – masser af god energi, sportmanship, entusiasme og et par (små skader). Der blev kæmpet til sidste tand.

Til pauserne havde bestyrelsen arrangeret god mad og kolde drikke fra Su-Ri, Frellsen og Rema 1000. Lækre sandwich’es, frisk frugt, energibarer og uartige flødeboller. Mums 😆

For de, der kiggede med, var der masser af god padel, lange dueller og super underholdning. Afviklingen blev styret “med hård hånd” af Niels Gyldenkærne, som desværre selv var skadet og derfor henvist til at være turneringsledelse. Et ikke nemt job, men som Gylle bestod med genvalg til næste år. Op af eftermiddagen var der fundet en nr. 1 og 2 i hver pulje og det blev tid til semifinaler og finaler.

Finalen for let øvet stod mellem, på den ene side Søren Kjærsgaard og Tristan Gottschalck og på den anden side Lars og Henrik. Det blev en spændende kamp, hvor Lars og Henrik til sidst trak det længste strå og kunne kalde sig vindere.

Hos de øvede var det Dennis brun madsen og Tine Bjørneboe der rendte med sejren over Søren Kruse og Stine Nederskov Olesen.

Udover 1. og 2. præmier blev der også uddelt dagens anerkendelsespræmie. Jeanne, på 70+ blev bla. hyldet for sin store energi, altid gode humør, store lyst til at deltage i klubbens aktiviteter, med ros og anerkendelse fra med og modspillere. Altid en fornøjelse at møde Jeanne på anlægget.

Fotos blev taget af Fotoklubben iso4300, som beredvilligt stillede op med kort varsel, alligevel 3 mand høj og de blev til den bitre ende (præmieoverrækkelsen). Tusinde Tak!

Fra denne deltager skal der lyde en stor tak til bestyrelsen og alle andre, der hjalp til, for et super arrangement, hvor man igen havde gjort plads til både bredde og elite. Meget kendetegnende for klubben, der igen lever op til sit motto: Padel for alle – og gennemfører et arrangement helt i tråd med klubbens værdisæt

Kæmpe thumbs up 👍

#padelforalle

Der blev taget mange billeder af de tre fotografer, og der blev ikke plads til alle i dette lille indlæg. Hvis du vil se dem alle, så kan du klikke på DETTE LINK. Du skal være opmærksom på, at der er copyright på alle billederne, så hvis du bruger billederne udenfor hspk.dk, så skal fotograferne krediteres for deres indsats. Der er indgået en aftale med fotograferne der blandt andet betyder, at

  • Billederne må ikke anvendes til at miskreditere ISO4300 eller fotograf.
  • HSPK kan frit bruge billederne til eget brug, eget markedsføring, setcard, porteføljemappe, udstillinger, eget website og internet-profiler, så længe billederne er ledsaget af fotografens copyright eller kreditering.
  • Er billederne ikke signeret af fotografen anvendes i stedet ”iso4300”
  • Billederne må ikke bruges på internetsider, som kræver betaling for at se billederne (f.eks. betalt medlemskab)
  • Billederne må ikke ikke videresælges
  • Billederne må ikke redigeres uden fotografens skriftlige tilladelse
  • Billederne må ikke anvendes kommercielt (betalings-internetsider, stock photos, reklamer, etc.) og ej heller sælges videre til tredjepart uden særskilt skriftlig aftale.